Ei, Rane ei!

21,90 €
−27 %
16,00 €
Varastossa
Toimitusaika: 2-5 päivä(ä)

Kuvaus

Taaperon itsetuntoa vahvistava hulvaton kuvakirja opastaa pöytätapojen alkeisiin.


Rane on iloinen ja kekseliäs gorillalapsi. Vähän liiankin kekseliäs, sillä Ranen mielestä esimerkiksi ruokaa voi käyttää moneen muuhunkin asiaan kuin syömiseen. Ranelle pitääkin sanoa ruokapöydässä monta kertaa: EI, RANE!


Kirjaa lukiessa lapsi saa asettua vanhemman saappaisiin ja tuntea olevansa paljon taitavampi ja osaavampi kuin hervoton Rane. Eihän nakkia voi uittaa maitolasissa! Tai tukkaa maalata perunamuusilla! Eikä tietenkään lautasta voi käyttää pyllynalusena! RANE, EI!


Lopulta Rane yllättää lukijan ja osaa syödä juuri kuten pitääkin. Lukuhetken jälkeen ruokapöydässä voidaan muistella Ranen hullunkurista käytöstä ja verrata tätä lapseen, joka osaa pöytätavat NIIN paljon paremmin.


Ei, Rane ei! on Hannamari Ruohosen yhdeksäs oma kirja ja ensimmäinen yhteistyö Etana Editionsin kanssa.


Kirjasta sanottua:

Ruokailuun liittyvät tilanteet ovat lapsiperheiden arjessa usein hyvin tunnepitoisia. Siksi monet ruokailusta kertovat lastenkirjat sopivat hyvin myös tunnetaitojen harjoitteluun. [...] Uhmaikäinen Rane-gorilla ei ehkä aikuisen mielestä ole paras ruokatapojen opettaja, mutta lapsella on sen kanssa taatusti hauskaa... Hannamari Ruohosen pitkäraajainen, ilmeikäs ja ketterä Rane on hahmona veikeä uusi kuvakirjatuttavuus. - Päivi Heikkilä-Halttunen, Lastenkirjahylly


Suositusikä: 1+

Kirjoittanut ja kuvittanut: Hannamari Ruohonen

Sivumäärä: 32 sivua

Kovakantinen kirja, värikuvitus

Koko: 21,5 x 21,5 cm

ISBN: 978-952-7105-69-6

Kustantaja: Etana Editions

Julkaisu: marraskuu 2020