Herra Frakkikoira ja kumpparit

26,90 €
−44 %
15,00 €
Varastossa
Toimitusaika: 2-5 päivä(ä)

Kuvaus


Kun kaupungin kauneimman kangaskaupan omistaja Lydia af Plättfest huomaa rakkaan nuppineulansa kadonneen, kaikuu hänen kirkunansa Rättilän – ja naapurikaupunki Umpikujalankin – jokaisella kujalla.


Päällikköpoliisi Aapeli Konstailemattoman aloittaessa tutkimuksensa, mikään ei ole enää ennallaan. Tuo pikkiriikkinen esine on saanut koko kaupungin sekaisin. Kadonneen nuppineulan arvoitusta eli Rättilän historian suurinta rikosta pohtii jokainen: Herra Frakkikoiran paras ystävä Veli Puh, salapoliisi Mauno Manteri, rouva Liisi Teräväinen, Lydia af Plättfestin sukulaistyttö Kisu Tiramisu ja moni muu. Ja aina paikalla oleva Rättilän Sanomat.


Kadonneen nuppineulan arvoitus ei ole tavallinen salapoliisikertomus, vaan värikäs ja omaperäinen matka pieneen, mutta niin somaan Rättilän kaupunkiin.


Lamppu Laamanen on helsinkiläinen kirjailija, valokuvaaja ja toimittaja, joka tunnetaan mm. kirjoista Matkalla tuntemattomaan – Pelle Miljoona muiden mukaan (WSOY 2005), Dave Lindholm – tietenkin (Johnny Kniga WSOY 2015), Andy – Rock'n'Roll Star (Johnny Kniga WSOY 2018) ja Äkkijyrkkä – Jumala ja erotiikka (Johnny Kniga WSOY 2019).

Siitä on parikymmentä vuotta, kun eräs ystävä kysyi Lampulta, miksei hän kirjoita lastenkirjoja… Herra Frakkikoira ja kumpparit: Kadonneen nuppineulan arvoitus on Lamppu Laamasen neljästoista kirja – ja ensimmäinen lastenkirja.


Kuvataiteilija Terese Bast on monipuolinen kuvittaja ja graafinen suunnittelija, jonka kädenjälki on tuttua lukuisista hienoista painotuotteista ja lastenkirjoista. Hän kuvittaa mm. suosittua Supermarsu-kirjasarjaa.Kirjoittanut: Lamppu Laamanen

Kuvittanut: Terese Bast


Teosmuoto: Kovakantinen kuvakirja

Sivumäärä: 48

ISBN 978-952-7104-47-7

Ikäsuositus: 3-8

Kustantaja: Capuchina Kustannus


Julkaistu 2022