Söpöt ja safiirisydän

Varastossa
Toimitusaika: 2-5 päivä(ä)

Kuvaus

Söpöt on hylätty ullakolle. Yhdessä ne päättävät paeta pimeästä ja tunkkaisesta piilostaan, ja silloin ne löytävät safiirisydämen. Vaikka söpöt ovat olleet kilttejä aina, tekee safiirisydän niistä entistä vahvempia kiltteydessä.


Söpöt lähtevät ullakolta safiirisydän mukanaan. Pian ne huomaavat voivansa korjata kaiken rikkinäisen, ja innostuvat taikavoimastaan. Ne aikovat muuttaa kaiken ruman kauniiksi, ja tekevätkin niin. Mutta sitten tapahtuu jotain erikoista. Yksi talorumilus ei suostu kaunistumaan. Sen ainoa asukas on pieni tyttö, joka ei päästä sopöjä sisään. Tyttö viihtyy paremmin rumassa ja harmaassa maailmassaan. Ja se alkaa tarttua. Safiirisydän tummuu ja söpöjen värit haalistuvat. Söpöt yrittävät niin kovasti olla kilttejä, mutta niiden on päästävä taloon ennen kuin safiirisydän menettää taikavoimansa…


Söpöt ja safiirisydän on tarina kaiken vanhan kauneudesta. Vaikka uudet lelut ovat kivoja, saattavat vanhat olla paljon rakkaampia.


Ella Brigatti on suomalainen pukusuunnittelija, kirjailija ja kuvittaja. Ellan tekemiä kirjoja on esitelty Capuchina Kustannuksen sivuilla.


Tämän kirjan painopaperi täyttää kansainväliset ympäristömerkkivaatimukset, ja kirjapaino noudattaa ympäristöystävällistä tuotantotapaa.


Ikäsuositus: 2-6

Teksti ja kuvitus: Ella Brigatti

Sivumäärä: 24

ISBN 978-952-7104-51-4

Kustantaja: Capuchina Kustannus

Julkaistu: 15.8.2023

SAATAVUUS: painos loppumassa