Suuri puu ja liian pieni norsu

22,50 €
−38 %
14,00 €
Varastossa
Toimitusaika: 2-5 päivä(ä)

Kuvaus

Savannilla kasvoi suuri puu. Se oli jäänyt sinne muistoksi ajoista, jolloin kaikkialla oli elämää. Yöt puu tuijotti taivasta ja puhui tähtien kanssa. Se kertoi kaipaavansa muita puita, vihreää ruohoa ja sadetta. Se ikävöi eläimiä, jotka ennen vaelsivat laumoina ja pysähtyivät sen luo.

Tähdet lohduttivat yksinäistä puuta. Ne lupasivat, että pian puu saisi vieraan.


Ella Brigatin kirjoittama ja kuvittama kirja suuresta puusta ja liian pienestä norsusta on kauniin haikea kertomus ystävyydestä. Kuvitus luo maisemia, jotka rauhoittavat, lohduttavat ja pakottavat hiljentymään. Kuvitus on toteutettu kerroksittain maalaamalla.


Kulttuurikioski julkaisi vuonna 2017 neljä pientä kirjaa ystävyydestä: haikaran, norsun, krokotiilin ja puun tarinan. Alun perin teksti oli tarkoitettu yhdeksi kirjaksi, ja se julkaistaankin nyt sellaisena kirjailijan toivomuksesta.


Ella Brigatti on suomalainen elokuvapukusuunnittelija, kirjailija ja kuvittaja. Hän on piirtänyt työkseen yli 25 vuotta. Ella tunnetaan Sängynaluskansa-sarjasta, mutta hän on kirjoittanut ja kuvittanut lähes 30 lastenkirjaa.


Ikäsuositus: 3-8

Teksti ja kuvitus: Ella Brigatti

Sivumäärä: 40

Kovakantinen kuvakirja, värikuvitus

ISBN 978-952-7104-44-6

Kustantaja: Capuchina Kustannus

Julkaisupäivä: 31.3.2022